vlaamse bridge liga
10/09/2020

2 aanbiedingen van Funbridge

 Wie altijd al eens graag de federatietornooien op Funbridge probeerde, nu is het moment! Tot 15 september biedt Funbridge diamonds aan een gereduceerde prijs van 15% aan. Bovendien wordt bij deelname aan 1 federatietornooi in september de volledige inleg van 40 diamonds terugbetaald in oktober, zodat je die maand er gratis nog 1 kan spelen!

De Belgische federatietornooien gaan elke zondag en woensdag/donderdag door.Helaas zal het ook in onze sport niet meer zijn zoals BeforeCoronona.

Mag ik dus vragen om het document in bijlage grondig door te nemen.

 

Dit zijn de richtlijnen voor jullie. Er wordt morgen een extra BK verstuurd met de richtlijnen voor de spelers.

 

Misschien zal niet iedereen het zien ‘zitten’ om onder deze maatregelen van start te gaan. Hopelijk wordt de regel waarbij de kaarten maar 1x gebruikt mogen worden snel versoepeld. We houden je zeker op de hoogte!

Je mag ons dan ook melden of jullie drives starten en bij wie ze moeten inschrijven. Dan plaatsen we het op onze website.

 

Tenslotte weten jullie al dat de Bridgeboetiek allerlei spullen verkoopt. De VBL kan aan de club kaartverdelingen per speler leveren (gratis) en uiteraard gedupliceerde spellen (aan gereduceerde tarieven) in de mate van het mogelijke.

Lees HIER het protocol. 

Veel succes!

Vlaamse Bridge Liga VZW (VBL)
Spanning. Ontspanning. Plezier. Vrienden. Passie… Bridge.
Contact

Huis van de Sport
4de verdieping
Boomgaardstraat 22b45
2600 Antwerpen

03 286 07 58