vlaamse bridge liga
27-01-2020

Winnaars Play-off 2019-2020

RIVIERA 1 is LANDSKAMPIOEN !!
Voor het eerst in de roemrijke geschiedenis van Riviera is een team erin geslaagd om de meest prestigieuze titel van België te veroveren namelijk die van landskampioen

Riviera 1 is Landskampioen

Voor het eerst in de roemrijke geschiedenis van Riviera is een team erin geslaagd om de meest prestigieuze titel van België te veroveren namelijk die van landskampioen.
Nadat ze in de halve finales BCOB 1 hadden uitgeschakeld, dienden ze het afgelopen weekend op te nemen tegen het sterke Begijntje dat na de reguliere competitie autoritair aan de kop van klassement stond.
Na de eerste zitting leverde het team van Riviera al onmiddellijk hun visitekaartje af : 69 - 19 IMP gewonnen. De tweede zitting werd nipt verloren met 25 - 28 IMP. Tijdens de derde zitting werd de titel zo goed als binnengehaald : gewonnen met 88 - 12 IMP! Na de eerste speeldag stonden ze dus 126 IMP voor.
Op speeldag 2 tijdens de vierde en de vijfde zitting consolideerde Riviera 1 hun leiderspositie door respectievelijk met 37 - 34 IMP en 31-24 IMP te winnen. Met nog slechts 16 giften te spelen was het niet meer mogelijk voor Begijntje om hun achterstand in te halen en gooiden ze de handdoek in de ring.
Het team Riviera 1 bestaat uit : Steve de Roos, Geert Arts, Bert GeensAlon Amsel, Daniël De Roos en Burcu Üsküp
Van harte gefeliciteerd !
Daniel De Roos, Bert Geens, Burcu Üsküp, Steve De Roos, Alon Amsel, Geert Arts
Vlaamse Bridge Liga VZW (VBL)
Spanning. Ontspanning. Plezier. Vrienden. Passie… Bridge.
Contact

Huis van de Sport
4de verdieping
Boomgaardstraat 22b45
2600 Antwerpen

03 286 07 58