vlaamse bridge liga
04/11/2019

World Online Bridge Championship

De Wereld Bridge Federatie organiseert volgend jaar het eerste Wereldkampioenschap Online Bridge, in samenwerking met Funbridge

Eerste Wereldkampioenschap Online Bridge

1ste WORLD ONLINE CHAMPIONSHIP

Online bridge spelen zit duidelijk in de lift. Dit medium verovert in sneltempo de harten van vele bridgers omdat dit het ideale platform is om te spelen of te trainen. Bij online bridge is alles mogelijk: jij beslist waar, wanneer, hoe lang en welke formule je wil spelen.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat er ook steeds meer online bridge events zullen aangeboden worden. En zo is er volgend jaar het eerste World Online Championship (WOC) dat in samenwerking met de World Bridge Federation en Funbridge zal georganiseerd worden! In bijlage vind je alle nodige info hierover terug waarbij ook de enorme prijzenpot die er valt te verdienen.

 Nu, vermits dit de eerste keer is dat we mondiaal zo’n groot online tornooi opzetten, is een grote live test onontbeerlijk. Zo zullen we 2 online dagtornooien organiseren - één in IMP’s en één in MP’s - waarvoor de deelname GRATIS is.

Deze live test wordt gespeeld op ,donderdag 12 december 2019 op Funbridge WBF Robot Tournament ( www.funbridge.com/play_bridge-against-computer).

En ook hier zijn mooie prijzen te winnen: de top 5 spelers van deze 2 tornooien ontvangen 1 jaar gratis abonnement op FUNBRIDGE

De volgende 250 spelers van elk test-tornooi krijgen gratis toegang tot 10 WBF robot tornooien.

Bovendien zijn er WBF robot masterpoints te winnen in deze tornooien

Vlaamse Bridge Liga VZW (VBL)
Spanning. Ontspanning. Plezier. Vrienden. Passie… Bridge.
Contact

Huis van de Sport
4de verdieping
Boomgaardstraat 22b45
2600 Antwerpen

03 286 07 58