vlaamse bridge liga
27/08/2020

Forum voor BBO

In navolging van de online clubtornooien op BBO, is er nu ook een forum beschikbaar voor de Belgische BBO spelers, zowel in het Nederlands als in het Frans.
Je vindt hierover informatie over de online clubtornooien, maar veel meer nog is het de bedoeling dat op dit forum leuke bridgehanden worden uitgewisseld en discussie opgestart worden over hoe een spel geboden/gespeeld had moeten worden. Heb je dus een leuk spel gespeeld zij het op BBO zij het elders, of ben je benieuwd hoe mede-bridgers een spel zouden bieden of spelen, start dan een post op het forum.
Op deze link kan je het forum terugvinden: https://www.bridgebase.com/forums/forum/70-dutch-forum/. Als je zelf er iets wilt op schrijven, moet je inloggen met je BBO-account. Veel plezier ermee.Helaas zal het ook in onze sport niet meer zijn zoals BeforeCoronona.

Mag ik dus vragen om het document in bijlage grondig door te nemen.

 

Dit zijn de richtlijnen voor jullie. Er wordt morgen een extra BK verstuurd met de richtlijnen voor de spelers.

 

Misschien zal niet iedereen het zien ‘zitten’ om onder deze maatregelen van start te gaan. Hopelijk wordt de regel waarbij de kaarten maar 1x gebruikt mogen worden snel versoepeld. We houden je zeker op de hoogte!

Je mag ons dan ook melden of jullie drives starten en bij wie ze moeten inschrijven. Dan plaatsen we het op onze website.

 

Tenslotte weten jullie al dat de Bridgeboetiek allerlei spullen verkoopt. De VBL kan aan de club kaartverdelingen per speler leveren (gratis) en uiteraard gedupliceerde spellen (aan gereduceerde tarieven) in de mate van het mogelijke.

Lees HIER het protocol. 

Veel succes!

Vlaamse Bridge Liga VZW (VBL)
Spanning. Ontspanning. Plezier. Vrienden. Passie… Bridge.
Contact

Huis van de Sport
4de verdieping
Boomgaardstraat 22b45
2600 Antwerpen

03 286 07 58