vlaamse bridge liga
02/12/2019

Speciaal Tornooi op 12 december

 doe gratis mee aan de try-out voor het grootste bridge event ter wereld

12 december: doe gratis mee aan de try-out voor het grootste bridge event ter wereld!

De 2 grootste online Bridge platformen - Bridge Base Online en Funbridge - organiseren “The First World Online Championship”


Bridge Base Online en Funbridge zijn verheugd The first World Online Championship (WOC) te mogen aankondigen.  Deze officiële internationale competitie wordt georganiseerd door de World Bridge Federation, the Nationale Bridge Federaties en het China Bridge Online platform (CBO).

Dit is een wereldprimeur! Het WOC zal online bridgers van de hele wereld samenbrengen in een uniek evenement.  Er is een uitzonderlijke prijzenpot van 500.000USD in cash met  100.000USD voor de winnaar, de grootste prijs ooit in een bridgetornooi! Bovendien zal (zullen) de winnaar(s) de titel krijgen van World Online Champion in zijn (haar, hun) categorie. Er zullen ook nationale en internationale Master Points en andere titels toegekend worden.

De lancering

Het startschot van het Championship heeft plaats op donderdag 12 december met twee gratis toernooien van een hele dag op Funbridge (één in IMPs, één in MPs).  Er worden Robot Master Points toegekend aan de winnaars en er zijn ook prijzen. Klik hier om een PDF te downloaden met meer informatie over  THE GREAT WORLD BRIDGE DAY.

Wanneer heeft het eigenlijke WOC plaats ?

Het WOC heeft plaats van maart 2020  tot november 2020 op BBO, CBO en Funbridge.

Wie?

Het WOC staat open voor alle bridgers van de hele wereld.

Hoe?

Het WOC wordt georganiseerd in twee fases:

1)      De kwalificatie van maart tot augustus 2020 op de platformen van de drie voornaamste online bridge providers die hierboven vermeld zijn.

2)      De finale, die loopt gedurende 3 dagen in november 2020, met 500 gekwalificeerde spelers die op de plaats van het gebeuren uitgenodigd worden.

Deze competitie is een unieke gelegenheid voor bridgers en toont eens te meer aan hoe sterk  BBO en Funbridge begaan zijn om het bridgespel wereldwijd te promoten en te doen groeien.  Meer informatie vindt u in de informatiebrochure die u kan downloaden en die recent naar alle NBO’s werd gestuurd.

Stay tuned, more news to come!

Wat denken andere mensen van dit initiatief ?

 

José Damiani : “Ik ben erg trots op dit nieuwe initiatief dat de WBF en zijn NBO’s samenbrengt met de grootste online bridge platformen in een nieuw belangrijk evenement dat een belangrijke mijlpaal vormt voor de verspreiding van bridge. We zijn ook erg blij dat we een partnership kunnen opzetten met Bridge Base online, Funbridge en CBO, die een platform kunnen bieden met het nieuwste van het nieuwste waar bridgers met plezier kunnen spelen.”

Olivier Comte : “We zijn er trots op dat we de World Bridge Federation kunnen vergezellen in dit fantastisch avontuur.  We weten dat duizenden gepassioneerde bridgers ervan zullen  genieten om tegen wereldkampioenen te kunnen spelen en zelf wereldkampioen te kunnen worden. Het wordt tijd dat bridge the e-sportwereld binnenstapt en het WOC is de beste weg om dat te doen!”

Zia Mahmood : ‘Bridgers over de hele wereld krijgen het nieuws van het komende “World online Championship” te horen. Dit nieuwe evenement, een idee van Jose Damiani, lijkt het grootste toernooi te worden dat ooit georganiseerd werd.
Ik weet al dat ik me zaI aansluiten bij duizenden anderen om de prijzenpot van $500,000 na te jagen.
Mijn raad ..”te goed om het te missen!”

Anna Gudge (ECatsBridge) : “ECats is echt verheugd om betrokken te worden in dit  wonderbaarlijk concept. Dus, vooruit… neem de uitdaging aan en doe mee -  - het klinkt fantastisch leuk!, ”

Mark Horton : “Mijn eerste reactie – een fantastisch concept!

Brazil NBO : “Het is echt top en we zullen het aan iedereen laten weten !”

Australian Bridge Federation : “ Dit wordt een groots evenement.”

Welsh Bridge Union : “Ik zal het goede nieuws verspreiden  bij alle bridgers in Wales. ”

South Africa Federation : “Er is plaats voorzien  voor dit nieuws is ons volgend bulletin. Klinkt erg spannend.”

 Lees ook de Folder van het tornooi

Vlaamse Bridge Liga VZW (VBL)
Spanning. Ontspanning. Plezier. Vrienden. Passie… Bridge.
Contact

Huis van de Sport
4de verdieping
Boomgaardstraat 22b45
2600 Antwerpen

03 286 07 58